728x90 AdSpace

Latest Articles

16 Σεπ 2015

Όταν το κελεπούρι σου βρίσκεται σε άλλη σχέση - Ράνια Ψύλλα - 16 Σεπ 2015





Σαββατόβραδο. Το κλαμπάκι ασφυκτικά γεμάτο και τα ποτάκια δίνουν και παίρνουν. Εσύ καλεσμένη από μια φίλη, βρίσκεσαι σε παρέα στην οποία όμως δε γνωρίζεις ούτε τους μισούς.


Η φίλη σου σʼ αφήνει μόνη με τα υπόλοιπα άτομα, καθώς φροντίζει να χαιρετίσει όλο το μαγαζί. Εσύ βαριέσαι λίγο, και κόβεις κίνηση τριγύρω μήπως εμφανιστεί κάτι που να κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη βραδιά. 

Εκεί που σκέφτεσαι πως κι απόψε θα είναι άλλη μια συνηθισμένη έξοδος, εμφανίζεται: Όμορφος, ωραίο σώμα, ωραίο πρόσωπο, κοντά στην ηλικία σου, έρχεται προς το τραπέζι σας κι αρχίζει να χαιρετά τους άλλους. Φαίνεται ευδιάθετος και αρκετά κοινωνικός (όπως ακριβώς τον θες). Τα βλέμματα σας συναντιούνται. Μετά από λίγο σου χαμογελά και σε ρωτά τʼ όνομα σου. Οι συστάσεις έγιναν και ξεκινάτε να μιλάτε. 

Δίνετε πληροφορίες ο ένας στον άλλο, αναφέρετε κοινούς γνωστούς και όσο η κουβέντα συνεχίζεται έχει αρχίσει να σε γοητεύει αλλά κι αυτός απʼ ότι φαίνεται δε σε βρίσκει αδιάφορη.

Τελικά, μετά από περίπου τρία τέταρτα γνωριμίας και λίγου φλερτ, σου λέει πως πρέπει να φύγει γιατί πρέπει να πάει κι αλλού. Σου ζητά τον αριθμό του τηλεφώνου σου και σου λέει πως θα κανονίσετε να τα πείτε πάλι. Φεύγει κι εσύ είσαι απόλυτα ικανοποιημένη από την έκβαση της βραδιάς και φυσικά ενθουσιασμένη μαζί του!

Λίγο πριν αποφασίσεις κι εσύ να φύγεις εμφανίζεται η φίλη σου που την είχες ξεχασμένη τόση ώρα (κι αυτή εσένα).
-Τι έγινε; Είδα γνωριστήκατε με το Θέμη; (όλα τα είδε κι ας τριγυρνούσε όλη την ώρα). 
Ναι, μια χαρά! απαντάς.

 And here comes η φράση οδοστρωτήρας:
 -Να ξέρεις όμως, έχει κοπέλα.

Ok! Φυσικά. Ήταν πολύ καλό για να ήταν αληθινό. Επιστρέφεις σπίτι. Η καλή σου διάθεση έχει πάρει την κατιούσα. Τσεκάρεις το προφίλ του στο Facebook (εννοείται!). Εξώφυλλο με την κοπέλα, φωτo προφίλ επίσης, φουλ σχόλια με καρδούλες, φιλάκια, emoticons κλπ.  Δε χρειάζεται να δεις κάτι άλλο, αποφασίζεις να τον ξεχάσεις και να μην ασχοληθείς περαιτέρω.

Αμ δε! Τις επόμενες μέρες σε καλεί στο τηλέφωνο και έπειτα αρχίζετε μεταμεσονύχτιες συνομιλίες  και ανταλλαγή μηνυμάτων με εσένα να χαζογελάς πίσω από την οθόνη του κινητού. Σου αρέσει πολύ. Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Κι αυτός σε θέλει. Έτσι δείχνει. Μιλάτε λες και τα έχετε φτιάξει. Για την σχέση του με την άλλη όμως ούτε λόγος. Ούτε εσύ το αναφέρεις. Τελικά μετά από αρκετές μέρες  ψησίματος σου ζητά να βρεθείτε από κοντά. 

Εδώ σε θέλω! Εκεί κάπου παγώνεις. Τι γίνεται; Τι θέλει από σένα; Αχ, γιατί να υπάρχει και η άλλη; Τελικά του μιλάς ανοιχτά ότι γνωρίζεις πως βρίσκεται ήδη σε άλλη σχέση. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι κάτι σαν: «Δεν έχει να κάνει αυτό με εμάς, άστην απ' έξω» ή θα σου πει πως δεν τα πάνε καλά και θέλει να τη χωρίσει, αλλά δεν θέλει να την πληγώσει.

Στο δικό σου μυαλό είναι τέλειος, τον θες πολύ, δεν είναι σαν τους άλλους, είναι καλό παιδί και δεν θέλει να φερθεί άτιμα στην άλλη, δεν είναι τύπος που απατά τη σχέση σου, με εσένα μόνο του συνέβη αυτό και δεν ξέρει τι να κάνει, θα τη χωρίσει αλλά δεν ξέρει πώς να της το πει.

Η πραγματικότητα: ο τύπος ανήκει σʼ αυτή τη νέα μάστιγα που κυκλοφορεί ελεύθερη, και είναι οι λεγόμενοι «Σπαλιάρες». Δεν τους φτάνει η μια γκόμενα, αλλά θέλουν και δεύτερη τρομάρα τους (και τρίτη, και τέταρτη.) Ναι, καλά σου πέρασε από το μυαλό αμυδρά. Θέλει να σε ρίξει απλά. Μόλις τα καταφέρει θα βγάλεις amber alert να τον ψάχνεις. Αν ήθελε να την χωρίσει θα το είχε κάνει ήδη. 

Στη καλύτερη περίπτωση σε θέλει για καβάτζα. Αν μία στις εκατό τη χωρίσει, θέλει να έχει έτοιμη την επόμενη. Αλλά εγώ θα στο πω και ελπίζω να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Δεν πρόκειται να τη χωρίσει. Ξαναλέω. Δεν θα τη χωρίσει! Ή που θα είσαι η παράλληλη σχέση του ή αφού καταφέρει να σε έχει, θα σε αποχαιρετήσει οσονούπω και θα ψάξει για την επόμενη.

Επίσης, ναι μιλάει και με άλλες. Ναι και τη πέφτει και σε άλλες. Δεν κεραυνοβολήθηκε μόνο με εσένα. Το πολύ πιθανόν είναι να το παθαίνει αυτό κάθε βδομάδα και η άλλη (η περιβόητη σχέση του καλέ) να μην χωράει να περάσει από τις πόρτες.

Ακόμη, το νου σου, μην πέσεις στη παγίδα αν η κοπέλα βρίσκεται μακριά και τα 'χουν από απόσταση. Και πάλι δε θα χωρίσει. Ειδικά αν έχουν μακροχρόνια σχέση. Απλά αυτός διευκολύνεται ακόμα περισσότερο να τη κερατώνει. Επιπλέον, ακόμα και να χωρίσει και να κάνει σχέση μαζί σου, μπορείς να τον εμπιστευτείς ότι δεν θα ζήσεις κι εσύ το ίδιο σκηνικό με τη προηγούμενη;

Τέλος, σκέψου σοβαρά τι θες (και τι αξίζεις). Αν απλά θες να κάνεις μαζί του κάτι , μεγάλο κορίτσι είσαι με ελεύθερη βούληση και υπεύθυνη για τις επιλογές σου! Επειδή όμως έχω μια υποψία πως έχεις αρχίσει να τη δαγκώνεις τη λαμαρίνα με τον κατά την γνώμη σου Μister perfect, ξεκόλλα και μην ασχοληθείς ξανά. Delete, και προχώρα παρακάτω. Άστον να βρει άλλο κορόιδο και τη λεγάμενη να ζει το παραμύθι της τέλειας σχέσης. 

Επόμενος στόχος νέοι, ωραίοι και πάνω από όλα single!








Ράνια Ψύλλα

Είμαι 25 ετών, πτυχιούχος νηπιαγωγός. Στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω βιβλία, ενημερώνομαι μέσα από site και blogs. Μου αρέσει να γράφω για εμπειρίες της δικής μου καθημερινότητας, για θέματα που προκύπτουν μέσα από κουβέντα με φίλους και γενικά για ότι μπορεί να με προβληματίσει ή να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Τα λέω σε φίλους και γνωστούς, τα λέω σε συγγενείς και συναδέλφους αποφάσισα να τα γράφω κιόλας τώρα. Με χιούμορ και καλή διάθεση για να ενημερωνόμαστε και πάνω απ' όλα να περνάμε όμορφα!

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top