728x90 AdSpace

Latest Articles

24 Ιαν 2016

Απόψε θα γίνουμε Ισπανοί εραστές - Μαριλένα Χωριτάκη - 24 Ιαν 2016


Προφανώς και δεν εννοώ να προβούμε στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας με το ταίρι μας. Ελάτε, πονηρευτείτε λίγο. Μιας και την προηγούμενη εβδομάδα ασχοληθήκαμε με το πρωκτικό σεξ, σήμερα θα ασχοληθούμε με μια ακόμη εναλλακτική μορφή σεξ, το ισπανικό.


Επιμένουμε στις εναλλακτικές μορφές αφενός για να κάνουμε πιο πικάντικη την ερωτική μας ζωή, ανανεώνοντάς τη με καινούρια κόλπα κι αφετέρου γιατί τυχαίνουν οι μέρες σου, ρε κορίτσι, και θέλεις να τον ευχαριστήσεις αλλά είναι τεχνικώς αδύνατο.

Τι είναι, λοιπόν, το ισπανικό σεξ; Είναι μια παραλλαγή του αυνανισμού, μόνο που, αντί να αυνανίσουμε το σύντροφό μας με τα χέρια, χρησιμοποιούμε το στήθος μας. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ανδρικές φαντασιώσεις, μιας και τα στήθη βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις προτιμήσεων των ανδρών για το γυναικείο σώμα.

Παράλληλα, κάνει τη γυναίκα να νιώθει πολύ ερωτική, αναδεικνύοντας ίσως το πιο ερωτικό σημείο του σώματός της, αφού αισθάνεται το πάθος και τον οπτικό θαυμασμό του άνδρα για το κορμί της ολόκληρο, όχι μόνο για τα γεννητικά όργανα.

Ωστόσο, για να επιτευχθεί είναι απαραίτητο το πλούσιο γυναικείο μπούστο, πράγμα που απωθεί γυναίκες με μικρότερο στήθος να το δοκιμάσουν. Άλλες πάλι, το αντιμετωπίζουν ως ταμπού και σπάνια δέχονται να προβούν σε τέτοιες δοκιμές. Δε σκέφτονται, όμως, ότι μπορεί να αποτελέσει τη σπίθα για ένα ανεπανάληπτο, all night σεξ.

Μ᾽ αφορμή τον παραπάνω λόγο, είναι καιρός να δεις το ισπανικό με άλλο μάτι, όχι όμως μόνη σου αλλά με τη βοήθεια του συντρόφου σου. Γι᾽ αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να εκθειάζεις το στήθος της. 

Ναι, για σένα χτυπάει η καμπάνα, φλογερέ εραστή. Ακόμη κι αν η σύντροφός σου δεν έχει το επιθυμητό μέγεθος στο σουτιέν της εσύ πρέπει να την κάνεις να νιώθει Πάμελα Άντερσον. Από τη άλλη, κι εσύ «Πάμελα»,  σαν γυναίκα πρέπει να φροντίζεις να δείχνει το στήθος σου πιο μεγάλο και πιο θηλυκό, ώστε να τον διεγείρεις.

Πάμε τώρα να φτιάξουμε ατμόσφαιρα. Φώτα σβηστά, αισθησιακή μουσική, κεριά αναμμένα (σε γενναίες αποστάσεις απ᾽ το σημείο των οργίων, μην αρπάξει το μαλλί μαζί με το κορμί και τρέχουμε), λιπαντικό οπωσδήποτε στο κομοδίνο.

Αρχίζετε τα παθιασμένα γλωσσόφιλα διαγράφοντας ο ένας το σώμα του άλλου με τις παλάμες σας. Αφαιρείτε ρούχα, εσώρουχα, ώσπου φθάνουμε στην ενασχόληση με την ευρύτερη περιοχή του στήθους. Πάρτε τα χέρια του παρτενέρ σας και βάλτε τα στο στέρνο σας, δηλαδή την περιοχή ανάμεσα από το στήθος σας. 

Σιγά-σιγά, και καθοδηγώντας τα δάχτυλά του, περάστε τα απ᾽ όλη την περιοχή χωρίς φυσικά να τον αφήνετε να αγγίζει τίποτε άλλο στο σώμα σας. Αν θέλετε να κάνετε ακόμη πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι μπορείτε να δώσετε ένα παγάκι στο σύντροφό σας και να του ζητήσετε να το περάσει πάνω από τις θηλές σας κρατώντας το στο στόμα του. Αυτό θα κάνει τις θηλές σου να χαράζουν και διαμάντι και τον ίδιο να κοντεύει να εκραγεί.

Αφού κάναμε την κατάλληλη προετοιμασία, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στο κυρίως πιάτο. Ζητάμε απ᾽ το σύντροφό μας να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού με ανοιχτά πόδια (εν ανάγκη τον διατάζουμε κιόλας για να έχει περισσότερο σασπένς ). Στη συνέχεια γονατίζουμε, βάζουμε μερικές σταγόνες λιπαντικού ανάμεσα στα στήθη μας και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ψεύτικη κοιλότητα-κόλπο, ενώ τον αφήνουμε να κάνει ωθήσεις με το πέος του ανάμεσά τους. 

Έπειτα, αν φτάσει στο σημείο της κορύφωσης κι είσαι πρόθυμη κι εσύ, άφησέ τον να ολοκληρώσει στο στήθος σου, ώστε να νιώσει πως έχει απόλυτη κυριαρχία πάνω σου. Θα σ᾽ ευγνωμονεί για μέρες και θα σε κυνηγάει για νύχτες για επαναληπτικά παιχνίδια.

Στο σημείο αυτό, η συμβουλή μου είναι πως το πολύ διάβασμα βλάπτει. Ώρα να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας και να αυτοσχεδιάσετε.


Φώτα, μουσική, λιπαντικό έτοιμα; Πάμε!










Μαριλένα Χωριτάκη

Ξεκίνησα, πριν ένα χρόνο, ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της ερωτικής αρθρογραφίας. Μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή αλλά και μέσα στην κουζίνα μου, συνήθως εκτονώνω δημιουργικά τη νευρικότητα ή τις συναισθηματικές μου απογοητεύσεις. Μισώ τα ορθογραφικά λάθη, το πλύσιμο των πιάτων και τη διπροσωπία. Διατηρώ δυο προσωπικά blogs, το CaliforniaDreamersInc και το FashionRoom, ενώ δε θα μπορούσα να λείπω από τα διαδικτυακά ερτζιανά του www.forceradio.gr. Αν εκτός από τις συμβουλές μου, χρειαστείτε και τις νομικές γνώσεις που αφομοιώνω στην γοητευτική Κομοτηνή, είμαι στη διάθεσή σας.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top