728x90 AdSpace

Latest Articles

15 Φεβ 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 15/2 έως 21/2 - Unknown - 15 Φεβ 2016


Κριός
Νέες ευκαιρίες φέρνουν αυτή την περίοδο στη ζωή σας με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, γι’ αυτό ξεκινήστε αισιόδοξα και δυναμικά τη βδομάδα σας.
Προσαρμοστείτε στις αλλαγές που κάποιοι σας επιβάλλουν στα εργασιακά και προσπαθήστε μέσα από αυτές να επωφεληθείτε. Διευρύνετε τις γνώσεις σας και προωθήστε τα σχέδιά σας μυστικά προς το παρόν.
Εκφραστείτε ελεύθερα στο σύντροφό σας κι αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη. Το να δείχνετε τις αδυναμίες σας κάποιες φορές, να είστε σίγουροι ότι θα ανακουφίσει κι εσάς, αλλά θα σας φέρει και πιο κοντά.
Φανείτε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.


Ταύρος
Βδομάδα έκφρασης και δημιουργίας χαρακτηρίζεται η νέα εβδομάδα για εσάς. Ενισχύστε την κοινωνικότητά σας και βάλτε καινούργιες δραστηριότητες στη ζωή σας.
Μείνετε πιστοί στις απόψεις των εργασιακών και στα σχέδιά σας. Τρίτα πρόσωπα πιθανά να επιδιώξουν να σας αποσυντονίζουν προς δικό τους όφελος.
Προτιμήστε το διάλογο προκειμένου να λύσετε τις όποιες διαφορές στη σχέση με το σύντροφό σας. Κατανοήστε τον κι αναλάβετε τις δικές σας ευθύνες απέναντι του.
Φροντίστε τον εαυτό σας κι εξοικονομήστε χρόνο για ξεκούραση.
Όσοι είστε ακόμα συναισθηματικά μόνοι… με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, προετοιμαστείτε για νέους έρωτες.
Ρυθμίστε οικονομικές σας υποθέσεις και βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας.


Δίδυμοι
Καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και στα βαθύτερα συναισθήματά
 σας. Δρομολογήστε τις αλλαγές που χρειάζονται σπίτι και οικογένεια, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τα μεγάλα λόγια.
Αρκετά πιεστικοί είναι οι ρυθμοί των εργασιακών και θα πρέπει να φανείτε συνεπείς σε όσα έχετε αναλάβει. Διατηρήστε τη νηφαλιότητα σας και βρείτε λύσεις σε αδιέξοδα.
Πολλές φορές έχετε την αίσθηση ότι ο σύντροφός σας, σας παραμελεί… έχετε σκεφτεί άραγε τη δική σας συμπεριφορά απέναντι του;
Όσοι είστε μόνοι, εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και μην αρνείστε προτάσεις φίλων που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γνωριμίες σας.
Τα οικονομικά συνεχίζουν να χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις.


Καρκίνος
Καιρός να ξαναβρείτε την αισιοδοξία και να πιστέψετε στα σχέδιά σας. Η  βδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται θετική και δημιουργική, οπότε προωθήστε τα σχέδιά σας και προσπεράστε και την παραμικρή δυσκολία .
Κινηθείτε προγραμματισμένα και μεθοδικά στα εργασιακά και επωφεληθείτε απʾ το καλό συνεργασιακό κλίμα. Συζητήσεις κι επαφές φέρνουν λύσεις.
Νιώστε ασφάλεια στα συναισθηματικά και βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας. Στο χέρι σας είναι. 
Εσείς που είστε μόνοι, εμπιστευτείτε περισσότερο τη γοητεία σας.
Αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες στα οικονομικά και δώστε περισσότερη προσοχή στα ψιλά γράμματα σε κάθε συναλλαγή σας.


Λέων
Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε, σκέφτεστε κι αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Βρίσκεστε σε μια δημιουργική περίοδο, που οι αλλαγές στη ζωή σας διαδέχονται η μια την άλλη.
Η στασιμότητα που επικρατεί στα εργασιακά δε θα πρέπει να σας απογοητεύει, αντίθετα σας δίνει την ευκαιρία να συλλέξετε σωστά τις πληροφορίες και να δράσετε ανάλογα.
Ο έρωτας και το πάθος είναι οι πρωταγωνιστές σας. Ανανεώστε τη σχέση με το σύντροφό σας και πραγματοποιήστε κάθε φαντασίωση που θα σας φέρει πιο κοντά.
Όσο για εσάς που είστε μόνοι, το φλερτ κι η κοινωνική σας ζωή βρίσκονται στο φόρτε τους.
Μην αφήνετε όμορφες οικογενειακές στιγμές να περνούν ουδέτερα απʾ τη ζωή σας.
Οι οικονομικές σας συναλλαγές χρειάζονται προσοχή, μιας και ο κίνδυνος εξαπάτησης σας είναι πολύ πιθανός.


Παρθένος
Η νέα εβδομάδα κουβαλά ένταση κι απρόβλεπτα γεγονότα, γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρήσετε την υπομονή κι επιμονή στα σχέδια σας. Χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία και μη χαλάτε την εικόνα σας προς τα έξω.
Μην εμπιστεύεστε τους πάντες στα εργασιακά. Κάποιοι προσπαθούν να σας αποσυντονίσουν και να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες.
Η σχέση με το σύντροφό σας χρειάζεται εμπιστοσύνη. Συζητήστε τα όσα σας απασχολούν αποκλειστικά μαζί του και μην εμπλέκετε τρίτα πρόσωπα ανάμεσά σας.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σας, οπότε μην το βάζετε κάτω εσείς που είστε μόνοι.
Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις κι οι προοπτικές των οικονομικών σας.


Ζυγός
Ξεκινάτε τη βδομάδα σας  μʾ ανεβασμένη διάθεση κι αποφασισμένοι   να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε τους στόχους σας. 
Τακτοποιήστε παλιές εργασιακές εκκρεμότητες και προετοιμαστείτε για αλλαγές που σας επιβάλλουν. Προσαρμοστείτε σ’ αυτές και θα αποδειχτεί ότι είναι για καλό σας. 
Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Δείξτε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στον ερωτικό σας σύντροφο και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.
Ενισχύστε την κοινωνική σας ζωή εσείς που είστε μόνοι και μην γίνεστε ένα με τον καναπές σας.
Αντιμετωπίστε με περισσότερη σοβαρότητα οικονομικά, νομικά και γραφειοκρατικά θέματα όσο κι αν νιώθετε ότι σας κουράζουν.


Σκορπιός
Κινηθείτε έξυπνα και διαλλακτικά αυτή τη βδομάδα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας σε αποφάσεις και διευθετήστε θέματα δημοσίου.
Στα εργασιακά τολμήστε νέα ξεκινήματα και πάρτε πρωτοβουλίες. Εντυπωσιάστε ανωτέρους σας με τις δυνατότητές σας.
Αποφύγετε τους εκνευρισμούς στο οικογενειακό περιβάλλον και μη γίνεστε απόλυτοι στις απόψεις σας.
Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις απʾ το σύντροφο σας, πιθανά να παίξουν με τα νεύρα του. Ρίξτε λίγο τους τόνους και κατανοήστε τις ανάγκες του περισσότερο.
Ξεκαθαρίστε τα «θέλω» σας και μην τα βάζετε άδικα με τη μοίρα σας εσείς που είστε μόνοι.
Επικεντρωθείτε περισσότερο στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.


Τοξότης
Εστιάστε περισσότερο το ενδιαφέρον σας στους στόχους σας, μιας κι η νέα εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένετε. Οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητά σας και μην αφήνετε καταστάσεις στη μοίρα τους.
Την επιβράβευση που περιμένετε στα εργασιακά από ανώτερους σας, είναι η στιγμή να την απολαύσετε. Βέβαια μην ενθουσιάζεστε και κρατήστε μικρό καλάθι. 
Ευχάριστες εκπλήξει σας περιμένουν απʾ τη σχέση με το σύντροφό σας. Παίρνει εκείνος τις πρωτοβουλίες και δίνει τον αέρα ανανέωσης που χρειάζεστε. Ακολουθήστε τον. 
Όσοι είστε μόνοι, απαλλαγείτε απʾ τις απαισιόδοξες σκέψεις και πιθανά λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος.
Τα οικονομικά απαιτούν σύνεση και υπομονή.


Αιγόκερως
Το πλανητικό σκηνικό φαίνεται να παίζει με τα νεύρα σας αυτή τη βδομάδα. Διατηρήστε την υπομονή και το πείσμα σας και μην αφήνετε μικρά εμπόδια να σας αποσυντονίζουν.
Ο τρόπος που εκφράζεστε στον εργασιακό χώρο χρειάζεται προσοχή. Παρανοήσεις και παρεξηγήσεις καλό θα ήταν να τις αποφεύγατε.
Ξεκαθαρίστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και μην κατηγορείτε το σύντροφό σας για όλα. Η δική σας συμπεριφορά είναι που του δημιουργεί ανασφάλεια και κατά συνέπεια κυκλοθυμία.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει πολλές νέες γνωριμίες στη ζωή όσων είστε μόνοι. Προσέξτε τις επιλογές σας.
Βρείτε τις ισορροπίες σας στα οικονομικά και ρυθμίστε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας.


Υδροχόος
Εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται αυτή τη βδομάδα και θα πρέπει να βρείτε τρόπους νʾ απαλλαγείτε οριστικά από αυτές. 
Διάφορες εξελίξεις κι ανατροπές στα εργασιακά σχέδιά σας μην επιτρέψετε νʾ αντλήσουν την ενέργεια σας. Θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα κι εγρήγορση για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις κι εντάσεις στη σχέση με το σύντροφό σας και μάλιστα άνευ λόγου. Μοιραστείτε σκέψεις και προβληματισμούς και βρείτε μαζί τις λύσεις. 
Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο απʾ την Τετάρτη, φέρνει νέους έρωτες κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σας οπότε αφήστε τα παράπονα όσοι είστε μόνοι.
Κινηθείτε έξυπνα στα οικονομικά κι εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που υπόσχονται ανάσα στο πορτοφόλι σας.


Ιχθύες
Φτιάξτε ένα καλό πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σας και κάντε τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται τα σχέδιά σας, μιας και η βδομάδα σας φέρνει τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις.
Μετριάστε το άγχος και τον εκνευρισμό στα εργασιακά. Διατηρήστε ήρεμο το κλίμα και μη διαταράσσετε σημαντικές σχέσεις σας. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα.
Μιλήστε ανοιχτά με το σύντροφό σας και φανείτε ειλικρινείς μαζί του. Εκφράστε του τις ανάγκες και τα συναισθήματα σας.
Όσοι είστε μόνοι, πάρτε τα πάνω σας και μην απορρίπτετε τόσο εύκολα ανθρώπους που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσάς.

Στα οικονομικά δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταφύγετε σε αγορές και σπατάλες προκειμένου να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Βρείτε άλλους τρόπους.

  • Facebook Comments
Scroll to Top