728x90 AdSpace

Latest Articles

23 Φεβ 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 22/2 έως 28/2 - Λίτσα Πετρίδη - 23 Φεβ 2016


Κριός
Η βδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου που σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιδιώκετε στα εργασιακά, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και επιπόλαιες αποφάσεις. Ρίξτε τους τόνους κι αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και σχόλια, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε. Μην ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας και προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου και δείξτε του το ενδιαφέρον σας. Μελετήστε τις αλλαγές που χρειάζεται το σπίτι, όμως, μη βιαστείτε να προβείτε σε έξοδα που η τσέπη σας δεν αντέχει. Περιοριστείτε στα εντελώς απαραίτητα.


Ταύρος
Η Πανσέληνος της Δευτέρας σας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ταυτόχρονα να διασκεδάσετε. Η βδομάδα κυλά ήρεμα στα εργασιακά και με τις εξελίξεις της σας δίνει τη δυνατότητα νʾ απαλλαγείτε από κάθε είδους ανασφάλεια. Μικρά εμπόδια ξεπεράστε τα με τη βοήθεια συνεργατών. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον ερωτικό σας σύντροφο και πάρτε τις αποφάσεις που διαπραγματεύεστε εδώ και καιρό. Εσείς που είστε μόνοι σταματήστε την αναπόληση του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά. Κάντε μια προσπάθεια να καλύψετε παλιές οικονομικές σας εκκρεμότητες, για νʾ απαλλαγείτε από ένα μεγάλο άγχος.


Δίδυμοι
Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Πανσελήνου και τακτοποιήστε οικογενειακά θέματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Δώστε τις καλύτερες λύσεις χωρίς να δυσαρεστήσετε κανέναν. Επιδιώξτε την ανακαίνιση των προσωπικών σας χώρων κι απαλλαγείτε από κάθε τι περιττό. Οι υποχρεώσεις σας στα εργασιακά είναι πολλές και θα πρέπει να ακολουθήσετε αυστηρό πρόγραμμα. Μικρές καθυστερήσεις αντιμετωπίστε τες με ψυχραιμία και υπομονή. Προτιμήστε το διάλογο προκειμένου να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης με το σύντροφο σας. Εσείς που είστε μόνοι, νέες γνωριμίες σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Τα οικονομικά σας έξοδα είναι ήδη πάρα πολλά, μην τα αυξάνετε με επιπόλαιες ενέργειες και ανάγκες.


Καρκίνος
Η βδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου που ενισχύει το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Αποκαταστήστε σχέσεις και κλείστε επαγγελματικές συμφωνίες, φέρνοντας τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Περιορίστε το άγχος και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Βάλτε τα συναισθήματα σας σε τάξη και κατόπιν απαιτείστε απʾ το σύντροφο σας. Κάποια πράγματα που σας δυσαρεστούν μπορούν νʾ αλλάξουν με την προσπάθεια και των δυο. Νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση όσων είστε ακόμα μόνοι, όμως, μην εξιδανικεύετε και αγκιστρώνεστε συναισθηματικά απʾ την πρώτη στιγμή. Προετοιμαστείτε για την αύξηση οικονομικών σας υποχρεώσεων και αναζητήστε νέες πηγές εσόδων.


Λέων
Εκμεταλλευτείτε σωστά την ενέργεια και τη δυναμική σας αυτή τη βδομάδα και δώστε τις καλύτερες λύσεις σε υποθέσεις σας. Πιστέψτε περισσότερο στις ικανότητές σας και μη φοβηθείτε νʾ αναλάβετε νέες υποχρεώσεις. Κρατήστε μυστικά τα επαγγελματικά σχέδια σας και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δε γνωρίζετε αρκετά. Ελέγξτε σχολαστικά νέες συμφωνίες, μιας και φαίνεται να κρύβουν παγίδες. Στη σχέση με το σύντροφό σας επαναφέρετε θέματα του παρελθόντος και αυτό δημιουργεί ένταση. Δε θα ήταν καλύτερα να το αποφεύγετε; Η Πανσέληνος της Δευτέρας φέρνει βελτίωση κι ανακούφιση στα οικονομικά. Έχετε τη δυνατότητα να εισπράξετε χρήματα που πιθανά σας οφείλουν και ταυτόχρονα να βρείτε λύσεις και να ρυθμίσετε παλιές οφειλές σας.


Παρθένος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο δικό σας ζώδιο, φέρνει εξελίξεις κι ευχάριστες ειδήσεις στα σχέδιά σας. Η θέα τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σας κι έτσι μπορείτε να εφαρμόσετε τις αλλαγές που διαπραγματεύεστε εδώ και καιρό και που δεν τολμούσατε να εφαρμόσετε. Στα εργασιακά κινηθείτε με διπλωματία και συλλέξτε σωστά τις πληροφορίες πριν δράσετε. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και τους προσωπικούς σας χώρους. Δείξτε κατανόηση στη λίγο προκλητική συμπεριφορά του αγαπημένου σας κι ασχοληθείτε με τα δικά του προβλήματα. Όσοι είστε μόνοι, αναθερμάνετε λίγο την κοινωνικότητά σας κι επιδιώξτε να συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Αντιμετωπίστε με σύνεση τα οικονομικά και μην απογοητεύεστε με την πρώτη δυσκολία.


Ζυγός
Εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά μ’ αυτές προκειμένου να δώσετε λύσεις. Δε χρειάζεται κανένα άγχος… προγραμματισμός και αποφασιστικότητα χρειάζεται. Η Πανσέληνος της Δευτέρας σας δημιουργεί εσωστρέφεια και την ανάγκη να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων στα εργασιακά, μιας και το τοπίο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο γύρω σας. Συγκεντρωθείτε περισσότερο στις υποχρεώσεις σας και κρατήστε χαμηλούς τους τόνους. Ανανεώστε τη σχέση με το σύντροφό σας και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας. Οι δοκιμασίες που έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα, σας έχουν φέρει πολύ πιο κοντά. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις έχουν την τάση να αυξάνονται, γι’ αυτό θα πρέπει να προετοιμαστείτε.


Σκορπιός
Ευχάριστη και δραστήρια χαρακτηρίζεται η νέα εβδομάδα για εσάς. Πολλές εξελίξεις και προκλήσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας και σας δημιουργούν την επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Κάντε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και μην αναλώνετε ενέργεια σε ανθρώπους που η εμπιστοσύνη σας έχει κλονιστεί. Πάρτε πρωτοβουλίες και προσθέστε το αλατοπίπερο που χρειάζεται η σχέση με το σύντροφό σας. Τα εργασιακά σχέδιά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και οι έξυπνες ιδέες σας δίνουν λύσεις σε θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα. Οι συζητήσεις φέρνουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Τα οικονομικά είναι αυτά που χρειάζονται υπομονή και μελετημένες κινήσεις.


Τοξότης
Η ευστροφία και οι έξυπνες ιδέες σας αυτή τη βδομάδα σας βγάζουν απʾ τη δύσκολη θέση και δίνουν ώθηση στα σχέδιά σας. Η Πανσέληνος της Δευτέρας σας δημιουργεί επαγγελματικές αναζητήσεις και φέρνει σε προτεραιότητα θέματα καριέρας. Αποφύγετε τις βεβιασμένες ενέργειες στα εργασιακά κι αναβάλλετε συμφωνίες και υπογραφές. Ο σύντροφός σας φαίνεται αποφασισμένος να βελτιώσει την ποιότητα της σχέσης σας, κάνοντας ό,τι περνάει απʾ το χέρι του προκειμένου να σας ευχαριστήσει. Ακολουθήστε τον χωρίς διαμαρτυρίες. Εσείς που είστε μόνοι, ξεκολλήστε απʾ το παρελθόν και σταματήστε να τα βάζετε με τον εαυτό σας. Τα οικονομικά δε βρίσκονται στο σημείο που θα θέλατε,  όμως οι τάσεις είναι βελτιωτικές.


Αιγόκερως
Το πλανητικό σκηνικό αυτή τη βδομάδα γίνεται σύμμαχός σας και σας χαρίζει όλη του την εύνοια, ενώ η Πανσέληνος δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να προωθήσετε με επιτυχία τα σχέδιά σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα εργασιακά με αντικειμενικότητα και περιορίστε τους συναισθηματισμούς. Διατηρήστε νέες γνωριμίες και πάρτε απόψεις ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Η συναισθηματική σας ζωή, σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και περάστε όμορφες στιγμές μαζί τους. Ο σύντροφός σας είναι δίπλα σας κι έτοιμος να σας προσφέρει απλόχερα την αγάπη του. Δείξτε προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και περιορίστε τα έξοδα στα εντελώς απαραίτητα.


Υδροχόος
Οικογενειακά θέματα θʾ αποσπάσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σας αυτή τη βδομάδα. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για τʾ αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως, μην αμελείτε δικές σας προσωπικές ανάγκες. Βάλτε τις σωστές βάσεις στα εργασιακά σχέδιά σας και προωθήστε τα με έξυπνο και λίγο μυστικό τρόπο. Προσαρμοστείτε στις αλλαγές που σας επιβάλουν χωρίς διαμαρτυρίες, μιας κι αποδεικνύονται για καλό σας. Περάστε όμορφα με το σύντροφό σας, βρίσκονται νέες δραστηριότητες. Βγείτε απʾ τη ρουτίνα και την καθημερινότητα που δε σας ταιριάζει καθόλου. Εσείς που είστε μόνοι, μη γίνεστε αρνητικοί στις νέες γνωριμίες. Τακτοποιήστε άμεσα οικονομικά θέματα και μην αμελείτε σημαντικές γραφειοκρατικές υποθέσεις.


Ιχθύες
Σημαντικές αναθεωρήσεις στα σχέδια αλλά και τα συναισθήματά σας φέρνει η Πανσέληνος της Δευτέρας. Βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές ανάγκες και δώστε σε δικούς σας ανθρώπους να καταλάβουν τα όριά σας, χωρίς να χαλάσετε καρδιές. Στα εργασιακά φαίνεται να έχετε πολλά στο μυαλό σας. Ηρεμήστε και κινηθείτε μεθοδικά. Ευκαιρίες υπάρχουν. Η αυξημένη γοητεία και ο ρομαντισμός που πλανάται στην ατμόσφαιρα, σας δίνει τη δυνατότητα νʾ ανανεώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας, καθώς και το μοιραστείτε προβληματισμούς και διλήμματα. Όσοι είστε μόνοι, τολμήστε να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει δυναμικά κι αφήστε τις αναστολές. Οι ισορροπίες των οικονομικών σας είναι πολύ λεπτές και θα πρέπει να κινηθείτε με πρόγραμμα και σωστούς υπολογισμούς.
Λίτσα Πετρίδη

Η Λίτσα Πετρίδη γεννήθηκε το 1966 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κωνσταντινούπολη. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε ηλικία έξι ετών. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της, για τη μεταφυσική τάση που στη νεότητα, της μετουσιώθηκε σε έντονη ενασχόληση με την Αστρολογία και την Αριθμολογία. Παρακολούθησε αντίστοιχα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα μελέτησε φιλοσοφία αυτόχθονων πολιτισμών και θρησκειών. Από το 1995 έως σήμερα παρέχει υπηρεσίες προβλέψεων ιδιωτικά κι έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο.;

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top