728x90 AdSpace

Latest Articles

9 Φεβ 2016

Στους δύο, τρίτος χωρεί - Αναστασία Λούλατζη - 9 Φεβ 2016


Χειμώνας και το κρύο έχει πιάσει για τα καλά! Τι πιο ιδανικό απ᾽ το να χουχουλιάζεις με το έτερον ήμισυ τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα!


Όμως, τι συμβαίνει όταν το χουχούλιασμα οδηγεί σε ύπνο κι εσύ έχεις ήδη παρατηρήσει πως η ερωτική σας ζωή περνάει κρίση;

Τον τελευταίο καιρό, όλο και πιο συχνά, κοιμάστε χωριστά. Αν πάλι τύχει και κοιμηθείτε μαζί όλο μέλι-μέλι κι από τηγανίτα τίποτα.

Έχεις ακούσει σίγουρα διάφορες εναλλακτικές λύσεις που θα βοηθούσαν τν σχέση να πάρει πάλι τα πάνω της, από ταξίδια και δώρα μέχρι δαχτυλίδια και γάμους.

Απ᾽ την άλλη, έχουν αρχίσει οι κακές γλώσσες να λένε πως έχει εμφανιστεί ένα τρίτο πρόσωπο που χωλαίνει την σχέση, και τα σενάρια στο μυαλό σου δίνουν και παίρνουν.

Τώρα εξηγούνται όλα. Γι᾽ αυτό κοιμάστε χώρια, γι᾽ αυτό δεν κάνετε σεξ πια. Βρίσκει παρηγοριά σ᾽ άλλο κρεβάτι.

Πριν προβείς στο έσχατο βήμα να χωρίσεις -επειδή τυχαίνει να τα έχεις φτιάξει στο μυαλό σου τόσο σωστά, ώστε να μην δέχεσαι αμφισβήτηση περί του θέματος- επανέρχομαι στις εναλλακτικές. 

Ένα τρίτο πρόσωπο δεν εμφανίζεται πάντα για κακό. Αντιθέτως, είναι η λύση του προβλήματος σου, έτσι, ώστε να τονωθεί η ερωτική σου ζωή.
Θα χρειαστείς απλά τόλμη, θάρρος και μία ακόμη κοπέλα ή ένα ακόμη αρσενικό. 

Ας πούμε ότι είσαι ο άνδρας της σχέσης κι έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο κρεβάτι, σε φάση που προτιμάς να τη βρίσκεις μόνος σου. Η κοπέλα σου το έχει καταλάβει και νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μπορείς απλά να της κάνεις συζήτηση να δοκιμάσετε μαζί μ᾽ ένα άλλο πρόσωπο στο κρεβάτι σας. Εξήγησέ της με κάθε λεπτομέρεια αυτή σου τη φαντασίωση. Την επόμενη φόρα που θα κάνετε σεξ πρότεινέ της να φανταστείτε την παρουσία ενός τρίτου προσώπου και κατά πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα. 

Ίσως ακολουθήσει σωρεία αντιδράσεων, αλλά μη μασάς. Κάποια στιγμή θα δεχτεί, γιατί θα έχει ήδη αναπαραχθεί στο μυαλό της η ιδέα που, στην τελική, δεν τη βρίσκει και τόσο κακή. Λίγο όμως τα ταμπού, λίγο η ανασφάλεια, την κρατούν αρνητική σε πρώτη φάση.

Ας υποθέσουμε πως είσαι η κοπέλα της σχέσης. Δεν έχεις παρά να εμφανίσεις το άλλο πρόσωπο στο κρεβάτι σας. Κανένας άνδρας δε θα σου πει όχι σε αυτό. Ίσα-ίσα. Το θέαμα του να βλέπει εσένα και μία άλλη κοπέλα να χαϊδεύεστε τον έχει εξιτάρει στον υπέρτατο βαθμό και δε βλέπει την ώρα να συμμετέχει και να γίνει ο κυρίαρχος της ηδονής σας.

Όσο οι ρόλοι αντιστρέφονται και το παιχνίδι γίνεται πιο βρώμικο καθένας από εσάς τ᾽ απολαμβάνει περισσότερο.

Μία γυναίκα ξέρει καλύτερα τα σημεία που την ερεθίζουν και την οδηγούν σ᾽ οργασμό. Με το να σε βλέπει ο σύντροφός σου να έχεις φτάσει στο σημείο της κορύφωσης με το τρίτο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα τον χαϊδεύεις αισθησιακά, του έχεις διεγείρει όλο του το «είναι» και η ηδονή χτυπάει κόκκινο.

Είναι η ώρα της εναλλαγής, που κάνει το παιχνίδι τόσο βασανιστικό, όσο ερεθιστικό. 

Υπάρχει και η γκάμα γυναικών που προτιμούν δύο άντρες. Όταν ο ένας της προσφέρει την ηδονή, εκείνη την ίδια ώρα προσφέρει την ηδονή στον τρίτο κι εναλλάξ. Τα κορμιά μουσκεύονται, η φαντασία οργιάζει και ο εγωισμός του ενός αρσενικού να την ικανοποιήσει περισσότερο απ᾽ το άλλο, την φέρνουν αντιμέτωπη μ᾽ έναν αλλεπάλληλο συνδυασμό διεγέρσεων.

Οι σκιές τους δεν ξεχωρίζουν κι οι ανάσες βαθιές, μετρούν τις αντοχές τους. Η απόλαυση του θεάματος και της ικανοποίησης επιβεβαιώνονται με την αλλαγή στάσεων και ρυθμού, και οι σάρκες οδηγούνται σε ταυτόχρονο οργασμό! 

Μην απορήσεις αν την επόμενη μέρα ο σύντροφός σου, σου δηλώσει τον έρωτα του μαζί σου. Ικανοποίησες μία απ᾽ τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των ανδρών.

Έδειχνες να το απολαμβάνεις το ίδιο όσο κι αυτός και κανένα ταμπού ή άγχος δε σας εμπόδισε να υλοποιήσετε μία κάπως παρεξηγημένη επιθυμία.

Πλέον, αποκτήσατε μία παραπάνω οικειότητα στο ερωτικό κομμάτι. Καθόλου απίθανο να πολλαπλασιάσετε τα άτομα μέχρι να καταλήξετε τι σας φτιάχνει περισσότερο και να το επιλέγετε πιο συχνά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία που θα ανεβάζει τη λίμπιντο, κάθε φορά που θα σας έρχεται στο νου. Το κρυφό καυτό μυστικό σας! 

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε την γνωστή σε όλους φράση: «Στους δύο τρίτος δεν χωρεί», θα χαμογελάσετε πονηρά! Θα κοιταχτείτε όλο νόημα κι αμέσως θα φύγετε διακριτικά απ᾽ τον χώρο.

Το σκηνικό έχει, ήδη, ξεκινήσει στο μυαλό σας και σας δημιουργεί την ανάγκη ερωτικής, παθιασμένης συνεύρεσης.

Μήπως τελικά άδικα φοβόταν ο Χατζηγιάννης όταν  τραγουδούσε «....ο τρίτος δεν θέλω να ᾽μαι»;

Κάνει κρύο...Καιρός για;

Η απάντηση δική σας.



Αναστασία Λούλατζη

Αν και ακόμη με ανακαλύπτω θα αποπειραθώ να μου προσδώσω χαρακτηρισμούς ώστε να γνωριστούμε! Ταξιδιάρα ψυχή κατά κύριο λόγο, να σπάω τη ρουτίνα και να γεμίζω εικόνες κι εμπειρίες. Μαθαίνω απ' τις δεύτερες και διαμορφώνω χαρακτήρα! Από αδυναμίες έχω τον ρεαλισμό και από συμπάθειες, τις ρομαντικές και απλές υπάρξεις! Μου αρέσει να ταιριάζω το χάος και να διατηρώ την αταξία. Yπεραισιόδοξη με αγαπημένο μου χρώμα το μαύρο! Λάτρης της μουσικής, αφήνομαι στους ρυθμούς της κ και χορεύω. Χιούμορ και αυτοσαρκασμός ίσως το δεύτερο όνομά μου. Κάθετα διαφορετικός από μένα ο έρωτας. Σκέψου, λοιπόν, εσύ πόσο διαφέρεις από εμένα πριν με γνωρίσεις.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top