728x90 AdSpace

Latest Articles

17 Οκτ 2016

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 17/10 έως 23/10 - Christos_Archos - 17 Οκτ 2016


Σημαντική εβδομάδα για να μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας. Είναι μία ιδιαίτερη περίοδος για να ψάξουμε καλύτερα μέσα μας αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι των αυτοκαταστροφικών σχέσεων αλλά και των σχέσεων που γίνονται με βάση γενικά αρρωστημένα συναισθήματα. Οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για κερδοσκοπία και χρειάζεται προσοχή στις παράνομες δραστηριότητες.  Η Πανσέληνος στις 16/10 φέρνει νεύρα και παρεξηγήσεις και επηρεάζει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα.


Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.



ΚΡΙΟΣ
Μία περίοδος με αρκετές ευκαιρίες για ερωτικές ευκαιρίες και κέρδη στα οικονομικά ζητήματα, από την άλλη όμως είναι και περίοδος που μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στα οικογενειακά σας θέματα. Θα πρέπει να μη βγάλετε την ένταση και τη σύγκρουση με το σπίτι σας και πιθανές εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και στο χώρο της εργασίας σας. Δε θα πρέπει να ξεχάσετε επίσης ότι είναι κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε τάξη θέματα κληρονομική φύσεως. 

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μία σημαντική στιγμή για τα ερωτικά σας. Μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει από το πουθενά ενώ πιθανών να έχετε κάποιες επανασυνδέσεις. Μη χαλάσετε τη ζωή σας για σχέσεις όμως που δεν λειτούργησαν ποτέ, αλλά μπείτε σε ένα κομμάτι παραγωγικής συζήτησης με τον πρώην σας όπου θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν πράγματα θέλει να είσθε μαζί πραγματικά. Σημαντικές ευκαιρίες υπάρχουν στον οικονομικό τομέα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιτέλους μία καλή περίοδος για εσάς σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει νέες σχέσεις και νέες επαφές για τα επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και στα ερωτικά σας δεν πάτε πίσω. Νέες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο ενώ και οι υπάρχουσες επαφές σας γεμίζουν και νοιώθετε ολοκληρωμένοι. Είναι πιθανόν η πιο έντονη εβδομάδα αυτού του μήνα με πάθη και αλλαγές στα οικονομικά σας αλλά και σημαντική επίτευξη των επαγγελματικών σας σκοπών.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να αλλάξετε πολλά δεδομένα στη δουλειά σας, νέες επαγγελματικές δραστηριότητες και μία ευκαιρία για νέα δουλειά μπορεί να παρουσιαστεί ενώ φαίνεται ότι αποκτάτε ολοένα και μεγαλύτερη φήμη το επόμενο χρονικό διάστημα.  Τα ερωτικά σας από την άλλη μπορεί να είναι λίγο παραπάνω δύσκολα με αυτοκαταστροφικές σχέσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα.  Σημαντικό είναι να μην κάνετε υπερβολές στις ερωτικές σας σχέσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. 

ΛΕΩΝ
Μία πολύ καλή περίοδος για το κομμάτι το κοινωνικό. Νέοι φίλοι έρχονται στην επιφάνεια και έχετε τη δυνατότητα να μπορέσετε να κάνετε μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας στηρίξει στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στο κομμάτι της δουλειάς σας περιμένουν θετικά πράγματα ενώ στα οικονομικά σας έρχονται σημαντικές λύσεις. Ερωτικά υπάρχει μία ενοχλητική σταθερότητα προς το παρόν που έχει να κάνει με την έλλειψη δικού σας πραγματικού ενδιαφέροντος να βρείτε κάποιον άνθρωπο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντικότητα εβδομάδα αυτή με νέες παθιασμένες σχέσεις για εσάς κα γνωριμίες που θα κόψουν την ανάσα. Στα οικονομικά σας αν και θα υπάρξουν σημαντικές δυσκολίες τελικά θα δείτε ότι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να μπορέσετε να βρείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θα σας βοηθήσει να πάρετε τα πάνω σας. Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε σημαντικές νέες σχέσεις και βελτίωση των οικονομικών σας ενώ οι του 2ου δεκαημέρου χρειάζονται προσοχή στα οικογενειακά θέματα.


 ΖΥΓΟΣ
Σίγουρα αυτή είναι η περίοδος σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι εύκολη. Οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο θα μπορέσετε να έχετε επαγγελματικές επιτυχίες αλλά από την άλλη μπορεί να υπάρξουν αρκετά δύσκολα γεγονότα με τα οικογενειακά σας. Στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο θα περάσετε δύσκολα με χωρισμούς ενώ το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας έχεις σημαντική εύνοια και μπορείτε να περιμένετε ευχάριστα πράγματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επιτέλους φως στο τούνελ για εσάς. Αν οι του 3ου δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα θα έχετε τύχη στο κομμάτι το ερωτικό με νέες και πολύ θετικές γνωριμίες, οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να μπορέσετε να λύσετε σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο θα περάσετε πιο όμορφα σε σχέση με την καθημερινότητα σας.  Προσοχή χρειάζεται να κοιτάξετε σε μυστικά σε σχέση με το σπίτι σας καθότι εκεί προβλέπετε έντονο παρασκήνιο.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Στιγμή ανανέωσης και ευτυχίας ύστερα από ένα πάρα πολύ δύσκολο διάστημα για εσάς. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές αναγνωρίσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και νέες γνωριμίες για φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Το 2ο δεκαήμερο αν και πιέζετε περισσότερο θα έχετε σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας και θα αποδείξετε τι αξίζετε. Τέλος το 3ο δεκαήμερο θα έχει σημαντικά οφέλη από προσωπική προσπάθεια στη δουλειά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο επίκεντρο των δυσκολιών είσαστε αυτή τη περίοδο. Οι γεννημένοι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε πολύ πως θα κινηθείτε μιας και μπορεί να έχετε αρκετό θυμό αυτή τη περίοδο οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εντάσεις και τις λεκτικές επιθέσεις. Οι του 3ου δεκαημέρου θα έχουν αναπάντεχα γεγονότα στη δουλειά τους ενώ και στο σπίτι θα υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.  Το 1ο δεκαήμερο θα έχει σημαντική επιτυχία και αναγνώριση μέσα από τους κόπους του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μία περίοδος σχετικά χλιαρή για εσάς αλλά τουλάχιστον θα έχετε το χρόνο το επόμενο χρονικό διάστημα να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά. Ιδανική περίοδος για να μπορέσετε να γυμναστείτε και να δουλέψετε ψυχολογικά με τον εαυτό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας κοινωνικοποιήστε παραπάνω και έχετε χρόνο να νιώσετε σαν στο σπίτι σας με φιλική παρέα. Προσοχή χρειάζεται σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας, ενώ επαγγελματικά φαίνεται ότι είσαστε σε μία θετική πορεία.



ΙΧΘΕΙΣ
Για εσάς αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά πιεστική στο οικονομικό κομμάτι ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Είναι μία περίοδος που μπορεί να σας αγχώσει αρκετά και ίσως να νοιώσετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Μην χάσετε όμως το κουράγιο σας οι δυσκολίες θα είναι προσωρινές από την επόμενη κιόλας εβδομάδα τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Αυτά ισχύουν περισσότερο για το 2ο και 3ο δεκαήμερο περισσότερο του ζωδίου σας. Το 1ο δεκαήμερο θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να κάνει μία καινούρια σχέση.




Christos_Archos

Ο Χρήστος Άρχος είναι αστρολόγος με πάνω από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και έχει σπουδάσει Ψυχολογία έχοντας δύο μεταπτυχιακά. Είναι ο υπεύθυνος του Ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού της ISAR, φέρνοντας την Ελλάδα στο επίκεντρο της διεθνούς αστρολογίας. Συνεργάζεται με τον διεθνή οργανισμό Humanity Healing Foundation και έχει φέρει στην Ελληνική έκδοση το μεγαλύτερο site εναλλακτικών στο κόσμο www.omtimes.com. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα αστρολογικά site όπως το oroskopos.gr. Δάσκαλος αστρολογίας από το 2005. Υπεύθυνος ερευνών για το Ινδικό Ινστιτούτο Vaastu Astrological Foundation, ενώ έχει υπάρξει Ιδρυτικό μέλος όλων των Ελληνικών συλλόγων αστρολογίας. Η Εκπαίδευση του στη συμβουλευτική τον έχει οδηγήσει στη δημιουργία συνεδριών που δεν έχουν μόνο σκοπό την πρόβλεψη αλλά και την μεταμόρφωση του ατόμου ενώ είναι ο Δημιουργός του Προγράμματος Αρχαιοαστρονομίας και εθνοαστρολογίας. Η θεματολογία που ασχολείται ο κος Άρχος είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις κι η συναστρία, πρόβλεψη, ψυχολογική αστρολογία, κοσμοβιολογία και προβλέψεις για την εξέλιξη των κρατών και της ανθρωπότητας.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top