728x90 AdSpace

Latest Articles

14 Νοε 2015

Τι κάνω μόνη μου, μες στο σαλόνι μου - Μαριλένα Χωριτάκη - 14 Νοε 2015




Ένα ακόμη Σάββατο καλούμαι να σας δώσω τα φώτα μου. Αυτή τη φορά με άρθρο για το οποίο πιθανόν να λιθοβολιθώ, καθώς, ακόμη και τώρα , στον 21ο αιώνα που ζούμε απαλλαγμένοι -υποτίθεται- από προκαταλήψεις και στενόμυαλους ανθρώπους, το θέμα σεξ και αυτοϊκανοποίηση συνεχίζει να θεωρείται ταμπού.


Στο σημείο αυτό νομίζω ότι δε χρειάζεται να αναλώσω πολύ χρόνο στην αντρική πλευρά, καθώς οι περισσότεροι άντρες παιδιόθεν είναι αρκετά εξοικειωμένοι με το άθλημα. Άλλωστε είναι μια συνήθεια που δεν κόβεται, είτε βρίσκονται σε σχέση είτε όχι και πολύ καλά κάνουν έχω να σας πω, φίλες που σας φαίνεται παράξενο, καθώς το σπέρμα πρέπει να ανανεώνεται ώστε να είναι πιο υγιές και γόνιμο. Οι ίδιοι οι άντρες, είτε γνωρίζουν είτε όχι τα οφέλη αυτά, το απολαμβάνουν και μάλιστα δε διστάζουν πολλές φορές να κάνουν και πλάκα μεταξύ τους.

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν συνήθως οι γυναίκες. Δυστυχώς, οι περισσότερες θεωρούν την αυτοϊκανοποίηση ντροπή, αποφεύγουν να συζητούν γι' αυτό και ενίοτε συνοφρυώνονται όταν τους ζητείται να το κάνουν από το σύντροφό τους. Eντάξει, κορίτσι μου, ηρέμησε. Δε θα σε πουν τσούλα και δεν κάνεις κάτι κακό. Γιατί βρε κούκλα μου κωλύεσαι; Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τον οργασμό; Εντάξει, υπάρχει, η σοκολάτα. Αλλά μη ξεχνάς και τον οργασμό. Και όταν δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος για να στον χαρίσει, μπορείς και μόνη σου να περάσεις καλά. Άλλωστε η Βανδή, δις είχε τα κότσια και τραγούδησε, τη μια «τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου», την άλλη «περνώ και μόνη μου καλά». Ε, δεν το πήρες το μήνυμα; Όταν λοιπόν, το θες εδώ και τώρα απλά παρ' το, χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς περιστροφές, είναι δικαίωμά σου, αλλά κι υποχρέωση προς το σώμα σου, που το έχει ανάγκη και το ζητά απεγνωσμένα.

Κι εδώ θα με πεις πρόστυχη και σάτυρη, μπορεί και ξετσίπωτη αλλά δε με κάμπτεις. Θα συνεχίσω ακάθεκτη να σου μιλάω όσο κι αν έχεις κοκκινήσει. Ξεκόλλα λίγο το μυαλό σου και σκέψου. Και πρώτα απ' όλα σκέψου πόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να απολαύσεις το σεξ, έχοντας εξερευνήσει το σώμα σου. Παρατηρείς πως δεν αναφέρομαι απλώς στον οργασμό γιατί φυσικά δεν είναι ο μοναδικός σκοπός. Ο οργασμός είναι μοναδικός σκοπός των ανδρών κατά τον αυνανισμό.

Για τη γυναίκα, όμως, είναι μια ολόκληρη διαδικασία. Ενδιαφέρεται να ακουμπήσει κάθε σημείο του σώματός της ανακαλύπτοντας τι την ερεθίζει και τι όχι. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να κάνει κατά τη γνώμη μου. Γιατί, μια και σε συμπάθησα, θα σου πω ακόμη ένα μυστικό. Οι άντρες απολαμβάνουν το σεξ με γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και πως να το ζητήσουν, έχουν αυτοπεποίθηση κι αγαπούν το σώμα τους. Και από έρευνες έχει αποδειχθεί πως οι γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Για να μην αναφέρω πόσο ερεθιστική είναι για το σύντροφό σου η θέα σου καθώς αυνανίζεσαι. Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι, τα έχουμε ξαναπεί αυτά, οπότε και γι' αυτό τους αρέσουν περισσότερο στάσεις που τους επιτρέπουν να παρακολουθούν τη σεξουαλική πράξη. Έτσι και τον αφήσεις να σε βλέπει καθώς ακουμπάς τον εαυτό σου, δε θες να σου πω τι θα γίνει. Τόλμα, λοιπόν, κάτι διαφορετικό και σου εγγυώμαι πως δε θα χάσεις. Μπορεί και να μη σηκωθείτε από το κρεβάτι για 2-3 μέρες.

Ναι, ναι κλείσε το στοματάκι γιατί έχεις να μάθεις πολλά ακόμη. Έτσι, για να δεις τι χάνεις τόσο καιρό. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι αυνανισμός κάνει καλό στην υγεία και απομακρύνει το στρες, καθώς κατά τη διάρκεια του αυνανισμού απελευθερώνονται στον οργανισμό ορμόνες ίδιες με εκείνες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, οι λεγόμενες ενδορφίνες που διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προλαμβάνοντας τα κρυολογήματα, τις ρυτίδες ακόμα και τον καρκίνο.

Μετά από όλα αυτά που σου είπα, το θεωρείς ακόμη ταμπού; Αν όχι, δοκίμασέ το. Πολύ θα χαρώ να μου μιλήσεις για την εμπειρία σου.




Μαριλένα Χωριτάκη

Ξεκίνησα, πριν ένα χρόνο, ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της ερωτικής αρθρογραφίας. Μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή αλλά και μέσα στην κουζίνα μου, συνήθως εκτονώνω δημιουργικά τη νευρικότητα ή τις συναισθηματικές μου απογοητεύσεις. Μισώ τα ορθογραφικά λάθη, το πλύσιμο των πιάτων και τη διπροσωπία. Διατηρώ δυο προσωπικά blogs, το CaliforniaDreamersInc και το FashionRoom, ενώ δε θα μπορούσα να λείπω από τα διαδικτυακά ερτζιανά του www.forceradio.gr. Αν εκτός από τις συμβουλές μου, χρειαστείτε και τις νομικές γνώσεις που αφομοιώνω στην γοητευτική Κομοτηνή, είμαι στη διάθεσή σας.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top