728x90 AdSpace

Latest Articles

25 Ιαν 2016

Άλλοι δεν έχουν να φάνε κι άλλοι θέλουν Kanye West - Unknown - 25 Ιαν 2016


Γενικότερα, ένα πλήθος κόσμου φημίζεται για τη βλακεία στο κεφάλι του. Μάλιστα κάποιες φορές επαναλαμβάνεται η φράση του Αϊνστάιν ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια.


Έτσι, λοιπόν, τις γιορτινές μέρες, συγκεκριμένα ένα βράδυ πριν την πρώτη ημέρα του χρόνου, μια ομάδα ανθρώπων είχε συγκεντρωθεί έξω από γνωστό κατάστημα, της εξίσου γνωστής περιοχής της Αθήνας για την καλή οικονομική της κατάσταση, για να είναι απ᾽ τους λίγους που θα βάλουν στην ντουλάπα τους το νέο ζευγάρι παπούτσια του Kanye West.

Να σημειώσουμε ότι η εποχή που διανύουμε ονομάζεται ως «εποχή της κρίσης». Επίσης, το κόστος αυτών των παπουτσιών αγγίζει το υπέρογκο ποσό των 200 ευρώ. Ωστόσο, δεν φαίνεται να τους πτόησε το γεγονός του ποσού που έπρεπε να πληρωθεί για να τα αποκτήσουν.

Διότι, ως γνωστόν η νοοτροπία του Έλληνα προτιμά να αγοράσει μέχρι και πορτοφόλι των 100 ευρώ, ώστε να βάζει μέσα 5.
Πέντε είναι και τα δάχτυλα στην παλάμη μας, που πρέπει να ανοίξουν με κατεύθυνση τα πρόσωπα τέτοιων ατόμων.

Αυτό το ζευγάρι παπούτσια κυκλοφόρησε πρώτα στην Αμερική και εννοείται ότι είχε τεράστια απήχηση, αφού η Αμερική φημίζεται για την τάση της ν᾽ αποκτά οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί για να δειχτεί.

Εκτός των άλλων, δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, οπότε γι᾽ αυτήν ίσως και να επρόκειτο για μια συνηθισμένη καθημερινή αγορά, που, εμμέσως πλην σαφώς, δεν αλλοτριώνει το άτομο με αρίφνητα ποσά χρημάτων καθώς έχει περισσότερα.

Αρκετοί Έλληνες ήθελαν να προλάβουν να τα πάρουν από εκεί, όμως ατύχησαν.
Έτσι, όταν ανακοινώθηκε ότι θα καταφθάσουν στο γνωστό κατάστημα μόνο 30 ζευγάρια παπούτσια άρχισε να επικρατεί μια φρενίτιδα στην ατμόσφαιρα.

Άνθρωποι να τρέχουν να προλάβουν την πρώτη θέση στην ουρά. Να κουβαλούν μαζί τους τα sleeping bags για να κοιμηθούν εκεί, μην τυχόν τους κλέψει κάποιος άλλος τη θέση.

Βάρδιες μεταξύ προσώπων της οικογενείας ώστε, όταν κουραστεί ο ένας, ν᾽ αναλάβει ο άλλος να στέκεται μπροστά στην πόρτα για να εισβάλει πρώτος μέσα. Κι όταν η εξώπορτα ανοίξει, τότε ξεκινά ο πραγματικός εμφύλιος, ο ένας πάνω στον άλλον, τσακωμοί και ποδοπατήματα. Ταξίδια ολόκληρα ωρών μέσα στο μποτιλιάρισμα για να αποκτήσουν στα χέρια τους τα πολυπόθητα σνίκερ του Kanye West.

Δεν τους πτόησε ούτε το γεγονός, ότι ήταν μια ημέρα πριν την αλλαγή του χρόνου. Όχι, δεν ήθελαν να περάσουν αυτή την ημέρα στη ζεστασιά τους σπιτιού τους με τους δικούς τους ανθρώπους. Ήθελαν μόνο, να πάρουν αγκαλιά τα σνίκερ τους. Ωραία ζεστασιά. Χαλάλι τους, μωρέ, ο καθένας όπως βολεύεται.

Στο μεταξύ, η εμπορευματοποίηση σ᾽ όλο της το μεγαλείο! Το ίδιο το μαγαζί ανάρτησε φωτογραφίες από την ατελείωτη ουρά και δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον περιορισμένο αριθμό των ζευγαριών προς πώληση. 

Φωτογραφίες ντροπής! Αυτό ήταν. Άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος έχει τα μυαλά του πάνω απ᾽ το κεφάλι του. Γιατί, δηλαδή, να κάτσει να σκεφτεί ότι αυτό αποτελεί καθαρή διαφήμιση και προώθηση του διάσημου προσώπου, για να ανέβει το κασέ του και να πεινάς εσύ; Όχι, αυτός θέλει να γίνει μέρος της μάζας θέλοντας να αποκτήσει λίγη απ᾽ αυτή την διασημότητα.


Τελικά, μάθαμε αν κανένας στάθηκε υπέρ-τυχερός, και αν ναι τι άλλαξε; Για πόσο κράτησε η χαρά του; Μια-δυο μέρες το πολύ και ύστερα πίσω στη μίζερη ρουτίνα της καθημερινότητας του.

Μόνο μια λέξη: λύπη! 
Και μια συμβουλή: μη λείπεις από την πραγματική και ουσιαστική ζωή. 



  • Facebook Comments
Scroll to Top